Long Live Rock ´n Rolls blogg

Festivalsommaren 2017

Min Festivalsommar blev så här. Efter att få ändra lite i mina festivalplaner och tyvärr skippa Burg Herzberg, Przystanek Woodstock och Sziget som jag sett fram emot att dra på med en Min Festivalsommar blev så här. Efter att få ändra lite i mina festivalplaner och tyvärr skippa Burg Herzberg, Przystanek Woodstock och Sziget som jag sett fram emot att dra på med en kompis blev den ändå helt ok.

Groezrock

Festivalande 2011

Ja då var det nytt år igen då och om några månader nya festivaler.
Var ett tag sedan jag skrev här. Tyvärr blev de inga festivalrapporter från mig förra året. Men jag har inte slutat att åka på festivaler. Hade en mycket lyckad festivalsommar även 2010. Något borttappat pass, packnig och något missat flyg och sådant. Men i det stora hela var det väldigt lyckat. Festivalerna som besökte förra året av mig var Rock am Ring, SRF, Graspop, Roskilde, Rock Weekend, Wacken, Sziget och Skogsröjet.

I år blir det fler.

Headbangers Open Air, Hamburg och WACKEN rapport 2009!!!

Sådär då har jag äntligen tagit tag i att skriva om min en och en halv veckas mycket händelserika festival och Hamburg vistelse. Nästan alltid då man ska på festival vet man att det kommer att bli riktigt kul och så även denna gång. Ofta händer det en hel del oförutsägbara grejer och äventyr och det kan jag absolut säga att det gjorde den här resan det började redan första dagen.

Sziget Festivalrapport 2009

Ja då var mitt 4e Sziget över och det var kanon lyckat från början till slut. Inte alls något sådant jobbigt strul som förra året med kompisar som svek och ett elände att ta sig hem och sådant.
Här kommer ännu en mycket händelserik och lyckad festivalrapport från mig. Där många bra band sågs, många upplevelser och minnen med gamla och nya kompisar och en massa annat skoj som hände.

AC/DC, Peace & Love och Roskilde rapport 2009

AC/DC, Peace & Love och Roskilde Rapport 2009-07-09

 

Då så har jag äntligen tagit tag i att skriva första långa storyn om festivalandet 2009.

Gogol Bordello topp-betyg både på P&L och Roskilde

I förgår kom jag hem från två veckors hårt men mycket roligt festivalande. Innan det blev det även två konserter. Kim Larsen i GBG och AC/DC som också var mycket bra. Sedan bar det av till P&L och därefter Roskilde. Hade tänkt att skriva en lång festivalrapport om hur det var och det kanske kommer om jag orkar. Men det tar på krafterna och det är mycket som ska hinnas med nu efter festivalerna. Men oj så bra det varit ännu en gång. Allra bäst var dock ett band av banden man såg och det var Gypsypunk bandet GOGOL BORDELLO.

WACKEN here I come!!!

Jepp då blir det Wacken ännu ett år.

Hur jag väljer festival

Har hittills i år bara köpt två festivalbiljetter och det är till festivaler jag inte besökt innan.

Sommaren 2008as sista semestervecka!

Ja då så var tyvärr sommaren över för mig ännu ett år.

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas