Hard Tweak Night 26 mars - RockBåten M/S Hansa

Från brutal hårdrock till den mer melodiösa.
Spännvidden blir stor Hard Tweak Night den 26 mars på RockBåten M/S Hansa.

Från småländska tundran genom Stockholms myller, blanda detta med sundets pärla till Malmös utveckling så får ni en uppfattning om spännvidden bland medlemmarna i de olika banden som står på RockBåtens scen 26 mars.
...
Vi är oerhört glada att till denna kväll kunna presentera följande starka lineup:

Titan – Helsingborg/Stockholm
Bandet som av många tippas bli nästa stora band inom sitt genre! Att man hämtat inspiration av tidigare storheter som Journey, Toto, Foreigner och Whitesnake torde vara helt klart. Lägger man till den passion och glöd medlemmarna visar förstår man att när de står på scen ja då sprutar spelglädje och energi på oss som publik. Förstärka nu med en sagolik röst, som en del påstår gott och väl är i samma klass som Coverdale torde vägen uppåt vara självklar. Jimmy Claesson som kanske en del kommer ihåg från programmet Idol, gick inte hela vägen, men röstmässigt satte han för alltid avtryck. Förutom Jimmy har man även en ny trummis som man hämtat från Stockholm. Vi fick häromdagen ta del av ett exklusivt smakprov av det nya material Titan just nu spelar in i Tweak studios, håll i hatten säger vi bara!
http://www.myspace.com/titantheband
http://www.facebook.com/pages/Titan/149681601126 - Gilla!!!

Godass – Malmö
Fler tjejer än killar är minst sagt ovanligt i hårdrocksband, men så ser lineupen i Godass ut. Beskriver sig själva som kaxigt rockiga, vi håller med efter att ha lyssnat på deras musik. Svårt att ”artbestämma” Godass, mixar man Evanescence med AC/DC tillsätter lite klassisk hårdrock så tjoho får man en dos hårdrock som är svår att värja sig mot! Hettan, energin och ett djävla anamma gör att man vill börja dansa helt enkelt. Godass har ett problem, de har sålt slut på sina hotpants!!?? Vi tror säkert man kan beställa nya av bandet på plats i Helsingborg!!! Spelade förra året på Sweden Rock, har spelat på Malmöfestivalen med mycket mer…

http://www.myspace.com/godassweden
http://www.facebook.com/pages/Godass/116699758374072?sk=info - Gilla!!!

Plästered – Öland/Kalmar
Här pratar vi hårda bandage, no mercy no surrender! Varför Småland producerer så många band inom hardcorestuket är svårt att sia, kanske är det skogarna, kanske är det massutvandringen till det stora landet i väster när det begav sig!!! Hur som helst kommer Plästered laddade till max, vi skrev i presentationen av dem att man hör mycket av storheter som Entombed, Amon Amarth här. Men Plästered har utvecklat sin egen inriktning av den oftast beskrivna mörka, tunga nästan ångestfyllda dödsmetallen. Have no fear, bandet består av oerhört trevliga medlemmar som verkligen ser fram emot att i Helsingborg få visa upp sig och de kommer inte all lämna någon oberörd….

http://www.myspace.com/beerplastered
http://www.facebook.com/pages/Pl%C3%A4stered/113257578713045 - Gilla!!!

Insläpp: 21-02
entré: 60:-
ålder: 18+ (ta kontakt för ev undantag mail: rockbaten@hotmail.com)

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas