Vilken dag!

Först ut är Arvikafestivalens bokning av Fleet Foxes, Anna Ternheim, Mustasch med flera. Riktigt bra bokningar må jag säga. Som jag tidigare poängterade gissade jag på indie vilket vi fått i form av fleet foxes och anna ternheim. Samt hårdare tag i form av Mustasch som är otroligt populära. De lär troligen få spela på Vintergatan på förmiddagen. 2007 gästade de Arvikafestivalen och Apollo scenen senast. Det var minst sagt överfullt. Opeth försvann spårlöst, men tror de inte fick bekräftas ännu.


För alla ni som tvivlat på Arvika kan jag bevisa att Arvikafestivalen kommer släppa headliners då jag har haft en dialog med dem. "Klart vi inte bränner hela budgeten på ett band, vi ska ju ordna en festival och vi vet att våra besökare vill ha tunga headliners blandat med etablerade band samt ny cool musik i många olika genres." - Arvikafestivalen


Där får ni som tvivlar, något att bita i!


Emmaboda var nästa och de presenterade 2manydjs som en av sina headliner. Emmaboda börjar likna mer en elektronisk festival än tidigare. Intressant!


Siesta! vilka bokningar de gör! Junior Boys, Sonic Youth, Mando Diao och Phoenix efter att de släppt Placebo. Nu kan man ju inte bara missa Siesta!


PEACE!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas