Magnus Olssons blogg

Vart finns Sveriges bästa festivalcamping?

Festival är ju så mycket mer än några konserter och lite öl. Det är lera, det är hångel och det är tält. Det är på campingen det händer, oavsett vika band som spelar, så kommer de roligaste minnena komma från en sunkig festivalplätt, och det har sin charm. Vart i vårt avlånga land finns då den allra bästa festivalcampingen? Det diskuteras just nu på www.festivalrykten.se , säg ditt du med. Tillsammans korar vi Sveriges bästa festivalcamping!

Ta dig en titt på www.festivalrykten.se helt enkelt!

Vinn biljett till Arvikafestivalen!

På festivalrykten.se kan du nu vinna en biljett till årets Arvikafestival. Så drömmer du om lera, camping och hångel är det dags att börja tävla om en biljett. Tävlingen består av ett gäng ledtrådar som släpps varje dag.

första ledtråden: ”SIFFRA”

andra ledtråden: ”KÅKEN”

tredje: ”lägg det datum som arvika 2007 starta på minne”

fjärde: ”Eye industries”

femte: ”Rio”

du mailar ditt svar till festivalrykten@hotmail.se !

Tält, lera och hångel

Bloggen om festivaler och festivallivet rullar på. Nu med över 200 besökare om dagen drömmer festivalsjälar sig bort till klubbland. Tillsammans med festivalbesökarna räknar vi ned tiden för att festivalsommaren skall dra igång. Det är lång tid kvar, så under tiden kan man läsa om alla bandsläpp, festivalrykten och den fräschaste musiken just nu. Det är inte bara en massa info från redaktionens sida, utan även från festivalerna själva som deltar i intervjuer.

HAR DU MISSAT DETTA ?

KOLLA IN : www.festivalrykten.blogspot.com

Har du koll på festivaler ?

Nu är den här, bloggen som släpper fram ryktena om framtida bokningar för Sveriges festivaler, och som spekulerar om festivalsverige i allmänt. Hetast på tapeten just nu är Daft Punk och Rammstein.

www.festivalrykten.blogspot.com

Putte i Parken rapport!

DETEKTIVBYRÅN +++
Scen: Lilla Cirkus
Bäst: En annan typ av disco
Sämst: Tiden de spelar på
Publik: 750

London till hösten!

Denna höst kommer jag flytta till London för studier under en termin. En världsmetropol som hemstad kommer bli otroligt fräckt, och om vi tar en titt på musikutbudet så ser det riktigt riktigt bra ut. Nästan lysande, och jag vet inte hur det ska finansieras!

Hockey 29 september
Nutini 30 september
Peter Bjorn an John 1 oktober
The Cribs 15 oktober
Nouvelle Vague 16 oktober
Editors 21 oktober
Franz Ferdinand 23 oktober
Morrisey 27 oktober
Phoenix 28 oktober
MUSE !2 lr 13
The Enemy , 19 nov
White Lies, 20 nov

Putte i Parken here I come

Yes, det blir endags på Putte i Parken till lördagen. Jag är riktigt taggad inför det som komma skall, och detta blir min första festival i Karlskoga. Hade gärna åkt förra året och sett Turbonegro igen, men det passade inte in med jobb och resor. Följande artister kommer jag se:

14.00 Detektivbyrån
16.00 Alice in Videoland
17.00 The (international) Noise Conspiracy
18.30 Moneybrother
19.30 Babian
20.00 Lillasyster
21.30 TBM
23.00 Backyard Babies
00.30Millencolin

Keep on rockin!

Arvika satsar stort!

Arvikafestivalen är avklarad för denna gång, det har varit en häftig upplevelse för besökare och en god blandning av artister och genrer. Drömmar har slagit in, nu kan man addera ytterliggare två drömbokningar på listan över artister som spelat på Arvika. Depeche Mode och Nine Inch Nails var mästerligt från första sekund. Vad ska man boka nu?

Rapport 4 juli - Arvika!

Dagens spelningar, helt klart mest spelningar denna dag!

 

++++ ALICE IN VIDEOLAND (S)

SCEN: Apollo

PUBLIK: 4500

BÄST: Cut the Crap

SÄMST: Den tidiga speltiden

KOMMENTAR: De är morgondagens The Sounds och de gör ytterliggare en riktigt fin spelning på Arvika. Cut the Crap blir riktigt bra, och publiken är verkligen med på noterna under hela spelningen vilket får Toril att bli rörd. Jag är helt övertygad om att de kunde ha spelat inför ett fullsatt Apollo med en betydligt senare tid.

 

Rapport 3 juli - Arvika!

Dagen D var den 3 juii, drömboningen Depeche Mode lirade inför ett fullsatt Arvika. Det var dock inte enbart DM som hade spelningar idag, e rad andra band. Däribland bob Hund, Eagles of death metal och Fever Ray.

++++ EAGLES OF DEATH METAL (US)

SCEN: Apollo

PUBLIK: 5000

BÄST: Flörten med the ladies och den kaliforniska rockbrisen

SÄMST: Lite väl långt mellan låtarna

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas