Vilka har bokat bäst?

Artisterna rullar in och nu skall jag enbart utgå från mitt musik tycke. Alltså vilka bokningar som intresserar mig så därför säger jag direkt sorry till metaltown och sweden rock som har toppbokningar ur ett internationellt samt pers,pektiv. Men då metal inte är något för mig så hamnar de utan för min lista, trots vassa bokningar.


1. P & L, Efter en ´halvdan inledning har de dragit till ordentligt! The Kooks, Pete Doherty, Turbonegro, Lars Winnerbäck och Håkan lär dra fullt hus. Deras headline Mötley Crüe intresserar inte mig, men jag hoppas den faller många andra i smaken då de troligen lagt en stor summa pengar för den bokningen.


2. Arvika, DEPECHE MODE är den tyngsta headlinen enligt mig. Jag är inte något större DM fan även om jag lyssnar och fascineras av denna fantastiska bokning. BOB HUND i tllägg precis som Thåström. Annars e det lite glest med större band, men jag vet att de har några ess i rockärmen. Nu på onsdag är det dags för bandsläpp igen. Kanske något på G redan då?


3. Hultsfred, THE KILLERS vilken bokning. MEGA bokning som får mig att vilja till Hultsfred, annat smått och gott som lockar är Regina Spektor, Peter Bjorn and John samt Lars Winnerbäck.


4. Siesta!, Placebo kom som en chock, som en blixt från ingenstans och fick mig att verkligen vilja åka på Siesta! I övrigt gillar jag även Hoffmaestro, I are droid, anna ternheim, kleerup och krunegård.


5. PIP, BOB HUND, MIllencolin, Looptroop, Thåström , anna ternheim ! Ja det är mycket bra svenskt helt enkelt. Det enda som saknas egentligen är en internationell headliner, annars är det mycket intressant av förra årets nykomling!



 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas