Vilka har bokat bäst!

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppfaterat listan, men jag har haft så jäkla mycket att stå i med skolan. Men hursomhelst så kommer den nu!

På 3 plats kommer SWEDEN ROCK med bokningar som In Flames, Heaven & Hell, ZZ top, Volbeat, Hammerfall, Motörhead mfl. En mängd internationella och välkända artister lär rocka sönder Sölvesborg!

På plats nummer två kommer inga mindre än Peace & Love! Med artister som Turboengro, Lars Winnerbäck, Volbeat, Thåström, TSOOL är det mycket bredd och credd. Frågan är dock om det inte är lite tunt jämfört med tidigare år? Det är lång tid kvar, och det verkar bli en fartfylld fest även i sommar för borlänge!

På plats nummer 1 kommer mitt kära arvika. Inte för att de är mina favoriter i allmänhet utan för deras geniala bokning av Depeche Mode. Många har säkerligen inte insett storhet med denna bokning men om jag meddelar att man år 2006 sålde ut både Stockholm stadion, Globen och Scandinavium på mycket kort tid. 30 000 biljetter såldes slut på mindre än en timma, då inser ni verkligen vilken gigantisk bokning dte här är. Det är ungefär som att Guns N Roses spelar på Sweden Rock, Oasis på Hawaii, Hultsfred eller som Coldplay på P&L!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas