Vackert och fullkomligt underbart!

Jag sitter och blickar tillbaka på den otroliga stämning och alla roliga händelser jag upplevde under Arvikafestivalen 08. Youtube är en guldgruva och just nu återupplever jag Kents magiska spelning på Vintergatan. Mannen I den vita hatten fick alla indiepoppar, synthar, knullruffs, emos och vi som bara älskar festival att gå upp i extas. Konfettiregnet var liksom pricket över i:et. Trycket var enormt och det var fullkomligt underbart, det finns inte ord 7.16 in på detta klipp http://www.youtube.com/watch?v=u1BOTMkXTr4 når extasen sitt klimax. Jag som inte trodde det skulle kunna bli bättre går sedan till andromeda och hoppar loss till Cut Copy i en timme för att sedan bli det näst bästa jag sett i konsert väg.


Publiken kring Kent utgjorde den största publikskaran i Arvikas historia och ja det var minst sagt mäktigt. Vare sig du gillar Kent eller inte, så var det mäktigt. Kent är och förblir Sveriges största rockband och troligen ett av Sveriges bättre liveband. Frågan är bara om det blir någon spelning för Kent i sommar? Jag tror att de kommer göra två spelningar eller liknande. Hultan och Arvika.


Just nu är jag mest fascinerad över Thåströms nya låt Kärlek är för dom och Kents inledning på Arvika med Stenbrott. Just nu ser jag fram emot en headliner till Arvika, kan det bli Oasis? eller  är det min vildaste fantasi? Arctic Monkeys duger fint om det vore så. Ge mig något bara! Jag får väl gotta ner mig i underbara Fleet Foxes och Anna Ternheim så länge!


KÄRLEK TILL ARVIKA!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas