Tagga igång inför sommarens festivaler

Årstiden för musikfestivalerna är nära och därför är det dags redan nu att tagga igång. Datumen för sommarens festivaler är satta och kanske känner du dig sugen på en festivalupplevelse, men inte vet vad du vill gå på? Läs vidare och få information om de hetaste festivalerna 2019.

Heta festivaler du inte får missa 2019

Way Out West är en festival som kommer att dra igång den 8-10 augusti i Slottsskogen, Göteborg. Flera heta kändisar kommer att inta scenen – Zara Larsson, Cardi B, The Cure, Idles, Earl Sweathshirt med flera kommer höja pulsen på denna festival. Way out west är en tre dagars musikfestival som årligen har arrangerats i Göteborg sedan 2007 – redan då såldes det ofantliga mängder av biljetter och stora vokalister/band som Kanye West, The Hellacopters och The Hives uppträdde med glans.

Lollapalooza är en av de största musikfestivalerna och kommer att för första gången hållas i Sverige – Gärdet i Stockholm. Den här tre dagars festivalen startar den 28-30 juni och mer än 20 artistnamn kommer att uppträda, och ännu fler kommer det att bli – Foo Fighters, Laleh, Molly Sandén, Eric Prydz, Mike Perry. Ja, listan är lång vilket tyder på många oförglömliga festivaldagar. Lollapalooza är en turnerande amerikansk festival som grundades 1991 och har genom de senaste åren underhållt länder som Chile, Brasilien, Argentina, Tyskland och Frankrike. Nu är det Sveriges tur, missa inte chansen!

Sweden Rock är ännu en het festival som hålls i södra Sverige, utanför Sölvesborg i Blekinges län. Den 5-8 juni 2019 kommer du att få uppleva en god mix av rock med allt från klassisk rock, hårdrock och metal, till blues samt övriga relaterande genrer. Rocka loss till exempelvis Kiss, ZZ Top, Tenacious D, Disturbed, Skid Row och många fler. Sweden Rock grundades 1992 och är Sveriges största hårdrocksfestival som rymmer långt över 30 000 åskådare. Vill du få dig en plats ska du se till att skaffa dig biljetter redan nu eftersom Sweden Rock Festival är en mycket attraktiv plats.

Tagga igång med sommar-slots

Vad du än gillar för musik kommer dem ovannämnda festivalerna att bjuda på en upplevelse du sent kommer att glömma. För att tagga igång inför din kommande musikfestival ska du besöka ditt favorit casino för där finns det flera heta sommar-slots med just musik tema:

Guns N’ Roses är ett rockigt slot som NetEnt släppte 2016 och nog är namnet välkänt oavsett om du gillar rock eller inte. Du möts av ett riktigt snyggt slot där såklart självaste Guns N’ Roses låtar strömmar genom högtalarna. Spelet består av 5 hjul och 20 fasta vinstlinjer, men utöver det innehåller spelet 3 bonusspel och flera specialsymboler som kan bana väg för vinst.

Jimi Hendrix fick sig ett eget slot med samma namn och det är återigen NetEnt som skapat denna med glans och släppte ut den 2016. Här kastas du in i tiden då flower power och peace and love-atmosfären strömmade som mest och det har NetEnt verkligen lyckats att fånga upp i detta härliga slot. Spelplan består av 5 hjul, 3 rader och med 20 vinstlinjer, utöver det har du ett gott gäng med specialsymboler som hjälper dig till vinnande kombinationer – free spins, wilds och överraskande nog många fler roliga bonusfunktioner vilket gör detta slot helt magiskt.

Immortal Romance är ännu ett slot med härligt musiktema som speltillverkaren Microgaming kan stoltsera med. Det här är ett 5-hjuligt slot med 3 rader och inga vinstlinjer. Men du har fantastiska 243 olika sätt att vinna på och inte nog med det så finns det hela fyra stycken spännande bonusbanor – det är minst sagt ett slot som bjuder på allt!


Hitta ett jobb hos LeoVegas