Festivalchamörens blogg

Spel för dig som älskar rockstjärnor

Många är vi som älskar både musik och underhållning, vilket gör det så förträffligt att det finns spel som kombinerar de bästa av två världar. Ofta har dessa spel med musiktema kopplingar till verkliga band, och i synnerhet rockstjärnor. Är du glad i att rocka, men vet inte vilka spel du ska vända dig till? Ta då rygg på vår tipslista med spel för dig som älskar rockstjärnor!

Rockiga spel på nätet

De senaste musikspelen på marknaden

Även mellan festivaler och konserter är det givet för musikälskaren att låta sina favoritartisters låtar spelas i hörlurarna – men vissa tar sitt musikintresse ännu längre. För dem ska allt vara musikrelaterat, så länge som det är möjligt. Det syns på allt från kläderna de bär till spelen de spelar på nätcasinon. Tillhör du den kategorin av spelälskande musiknördar har vi vaskat fram tips på några av de allra senaste musikslotsen på marknaden.

Tips om musiktjänst!

Precis varit på Way Out West och fått mig en rejäl musikdos – så jävla gött! Visst, Thåström var inte lika bra som den legendariska spelningen men bra var det.

Blev lite sugen på att skaffa Staccs så googlade på priser, men hittade inget om det på Film100 som brukar stå för sånt. Så det sög lite. Men fixade ett konto sen.

Bäst var väl Nick Cave, så klart. Vem hade trott något annat? Oavsett vilket var det en jäkligt fin festival måste jag säga :)

Jakten på det bästa ljudet…

…tar aldrig slut. Det är väl det enda jag har kunnat konstatera med säkerhet under alla dessa år. Jag har testat den enda gitarrpedalen efter den andra och varje gång jag är nöjd, är jag strax missnöjd.

Den stora favoriten är GIVETVIS King of Tone, som håller löjligt bra i alla väder. Det är den ultimata overdrivepedalen. Inget snack om saken. Likaså är jag löjligt nöjd med min wah-wah. Men i övrigt hoppas man som en jojo.

Sommaren so far

Än så länge har det hunnit bli några konserter och lite annat smått och gott. Festast var helt klart Rammstein på Ullevi – snacka om eldshow. Bland de mindre banden måste jag säga att det mesta på Stockholm Americana levererade, även i de små lokalerna. Grym festival.

Ett kärt festivalminne

Frågan är om det någonsin har funnits en lika kultiga och älskad musikfestival som Hultsfredsfestivalen? När jag var där 2006-2007, bjöds det på så galet mycket bra musik, att man knappt trodde att det var sant.

Ett urval av några av de underbara artister man fick se:
Lou Reed
Gnarles Barkley
Amy Winehouse
The Strokes
Ozzy Osbourne
Roky Erickson
The Lemonheads
Kent
Pet Shop Boys
Alice in Chains
Babyshambles (typ fick se)
The Cardigans
In Flames
Kaizers Orchestra
Opeth
The Soundtracks of Our Lives
Velvet Revolver

Är 2018 bästa året hittills för Sweden Rock?

Sweden Rock är livets bästa festival, så är det bara. Därför gör det förstås fortfarande ont att festivalen uteblev förra året och nu även under 2021, även om det inte var direkt oväntat. Tiden utan festivalen har fått mig att grubbla på vilket år som den hittills bjudit på allra bäst line up. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag bara fram till ett svar: 2018.

Favoriterna i Melodifestivalen 2021

Årets Melodifestival är äntligen här! Den 6 februari är det dags för den första deltävlingen är därefter fortsätter svenska folkets favorittävling i ytterligare fem veckor. Finalen kan vi se fram emot den 13 mars, och det är då vi får se artisterna framröstade av folket mäta sig med varandra.

Vilket bidrag tror du blir årets skräll, och vilket bidrag tror du kammar hem hela tävlingen? Låt oss ta en titt på vilka artister som är förhandsfavoriter.
Melodifestivalen 2021 – så går

Filmfestivalen i Göteborg blir av!

Det har inte gått många dagar på det nya året men alla redan ser det ut som att 2021 blir ett bra mycket vassare år än 2020 – något annat vore förvisso nästan omöjligt.

Hur det blir med musikfestivalerna i sommar vet bara gudarna, men vad som står skrivet i sten är att filmfestivalen i Göteborg 2021 blir av. Men på distans.

Blickar mot festivalsommaren 2021

Saknar ni att gå på festival lika mycket som vi gör?

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas