Rapport 2 juli - Arvika!

+++ THE SOUNDS (S)

Dagen inleddes med sista halvtimmen av The Sounds, vilket var en trevlig spelning. Solen stekte men The Sounds var inte riktigt glödheta. Spelningen når sitt antiklimax när Neverstore Jacob entrar scenen och inleder Living in America vilket får fårt på den lite taniga publikuppslutningen, vilket delvis har med det varma vädret att göra.

+++ SANTIGOLD (US)

Det är dans, det är glädje och det flörtas vilt med publiken. Lights out är den bästa låten från denna spelning, allra bäst är avslutningen då ett tiotal personer från publiken får kliva upp på scenen för att dansa loss.

 

+++ MANDO DIAO (S)

Det är lite förutsebart Mando, tyvärr lyfter det försent. Alldeles försent. Mean street och High Heels får inte publiken att rycka upp sig precis, den hamnar snarare i koma. Avslutningen är dock grandiös med hypade Dance with somebody och Long before rock'n roll! 

+++++ DETEKTIVBYRÅN (S)

Det var längesedan Andromeda hade ett sådant tryck och var så fullt. Detektivbyrån popularitet går det inte att tvivla på och de gör inte heller besökarna besvikna med sin sagoslagverksfolkpop. Det är mysigt, och det är många med mig som gärna vill se Detektivbyrån på Arvika även nästa år.

 

+++++ RÖYKSOPP (NO)

Bland det bästa jag skådat, se blogginlägg innan för att läsa recensionen om Röyksopp.

 

+++++ NINE INCH NAILS (US)

Fenomenal spelning, mycket folk och Trent Reznor på bra humör. Allsången i avslutade Hurt var minst sagt mäktig, ett fit slut på en 20-årig karriär.

 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas