Kanske blir det ändå ytterligare en till festival för mig i sommar.

Såg för en stund sedan att Graspops sista headline nu var klar och det var inget mindre än Kiss. Nu när jag lyckades få biljett till stadion så hade jag mer hoppats på att de skulle vara Metallica. Men Kiss blir ju grymt kul ändå.


Sedan fick jag höra på jobbet att den helgen då Kiss lira skulle de vara övertid hela helgen pga en flytt och då har jag rätt så bra lön OB 100%


Så nu har jag börjat fundera på att kanske ta och besöka en festival jag inte varit på tidigare. De två festivalerna det står mellan är Download i England eller Nova Rock i Österike. Till Download kommer ju mina absoluta favoriter Judas Priest, och även Motörhead som är grymt bra och så Kiss även hit och Offspring som jag aldrig sett. I övrigt är det väl inte så mycket som lockar än. Men vist skulle man ju passa på att se Kid Rock, RAGTM mfl då man hade chansen. Fördelen med England är ju att det går väldigt billiga flyg dit och att de talar engelska.


Den andra festivalen jag funderat på är Nova Rock festival i Österike. Verkar vara en riktigt grym halvstor festival med riktigt bra line-up. Det som lockar mest till denna är två gamla favoriter som jag ännu inte sett live och velat se sedan jag var 12. NOFX och Bad Religion. Även många fler band är bra som jag i och för sig har chansen att se på andra festivaler som jag ska på som Sex Pistols, Motörhead, Rose Tattoo mfl.


Fördelen med Österike är att det är säkert mycket billigare där än i England. Men det känns som att det kan vara lite krångligare och kanske även dyrare att ta sig dit och de har inte ens sin hemsida på engelska tyvärr.


Om jag drar på någon av dessa så missa jag ju även chansen till att se Dolly Parton. Fast det kan jag nog leva med då biljettpriset för Dolly var så jäkla högt. Hmm jäkligt svårt det här. Eller så skiter jag i det och drar på Kiss i Sthlm som planerat. Men festivaler är ju alltid så jäkla kul. Vore skoj med även 7 festivaler denna sommaren och att testa någon ny. Jaja jag får fundera vidare på hur jag ska göra. Ni lär få höra hur det blir för mig senare.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas