Jag längtar till onsdag!

Arvikafestivalen, mitt kära arvika släpper band på onsdag vilket även Roskilde gör. Spännande säger jag, vad säger ni? En hel drös är det utlovat och då blir man ännu mer lyrisk, eller iaf jag. Tror att alla arvikabesökare är lika lyriska som jag, lika förvväntansfulla, lika överlyckliga, lika irriterade över att tiden går segt. Ja ni fattar! Medtanke på att en rad band släpps och att de har ett samarbete med Roskilde släpper de troligen liknande artister. Nu börjar gissningsleken och följande band tror jag vi får se i arvikas släpp!


MEW (DK), de danska indierockarna är klara för finska ruisrock som går av stapeln samma helg, och arvika har lite tunt på indie sidan just nu må jag säga. Exklusiv spelning?


OPETH (S), de svenska deathmetallarna i Opeth stod som bekräftade på arvikas hemsida, men något hända och de försvann plötsligt. Det är även ganska tunt på metall sidan, eller snarare, det är tunnt. Opeth behövs för alla metalfans!


WELLE:ERDBALL (DE), på deras hemsida för ett tag sedan uppgavs det att de skulle spela på arvikafestivalen i sommar. Bekräftade de detta för tidigt? Syntharna kommer inte få en ledig stund, det är perfekt för dem må jag säga DM, EM, De/vision, Diary of dreams och nu Welle. Troligen skulle även denna spelning vara exklusiv.


NINE INCH NAILS (US), industrirockarna blev klara för Roskilde och det uppgavs att de gjorde en skandinavien exklusiv spelning där, är detta sant? eller får vi se Trent Reznos och hans NIN i skogen i sommar?


PET SHOP BOYS (UK), De spelar på T in the park som går av stapeln hlegen efter arvika i skottland. Det vore kanske något?


GLASVEGAS (UK), indideundret, elelr snarare pressens kelgrisar är hetar än någonsin och dessutom spelar de på T in the park vilket gör att det vore möjligt att spela på Arvika helgen innan!


Yeah Yeah Yeahs, The Streets, the View, The Eagles of death metal eller Amon Amarth. Något av dessa banden jag rabblat upp i detta inlägg kommer förmdoligen presenteras. Just nu hoppas jag dock allra mest på ARCADE FIRE!


KÄRLEK TILL ARVIKA!


 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas