Jag har inte gett upp

Självklart syftar jag att Arvikafestivalen inte kommer presentera ngt mer intressant. Det är snarare en tidsfråga skulle jag tro, och nu skall jag förklara mig.

Jag tror inte de spräckt sin budget! Även om drömbokningen DM kostade 8 miljoner enligt vissa rykten! (jag kallar det så, eftertsom vi inte vet med all säkerhet) Med all säkerhet har man sålt över 10 000 biljetter till biljettpriset 1195 i och med denna mega bokning, vilket i sig ger intäkter på 11,95 miljoner där delar kan gå till bandbokning. Dessutom sålde man 3000 biljetter till lägre priser, vilket säkerligen har använts till de bokningar efter DM! Det är inte kört, det är bara början. Det är rekordförsäljning, och bara Arvika fortsätter att sälja mer biljetter får de mer klirr i kassan så att de kan boka ännu fler artister av grym kaliber.


Jag som trodde det var en kamp mellan Arvika och Hultsfred när det gällde Placebo, ack så fel jag hade. Grym headline till Siesta! som gör att man absolut inte får missa varken Placebo, eller siesta! Jag säger som Timbuktu en high 5 och en falafel på det!


Mötley crüe må vara ett mäktigt band, men i ärlighetens namn intresserar det mig inte ett dugg. Pete Doherty är en betydligt vassare och intressantare bokning enligt mitt tycke, men det är ju jag det. Indie, electro, rock killen som inte är så mycket för det där med hårdrock/ metal.


Nu lyssnar jag på fantastiska Gold Lion av Yeah Yeah Yeahs och just nu slår det mig att det vore ett grymt indieband för den svenska festivalscenen. Kanske arvika eller hultan kan lyckas få hit dem då, medtanke på att de spelar på T in the Park 10 juli, om jag inte missminner mig. De är i alla fall fantastiska precis som Geraldine av Glasvegas och Hovefestivalens lineup. De som var konkurssdrabbade har nu på senare lyckats med Slipknot, The Killers, Disturbed och en rad andra akter. Betydligt vassare än de flesta svenska festivaler.


Kärlek till ARVIKA!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas