I hjärtat på arvika 08.

I söndags kom jag hem efter 7 dagar på resande fot. Det har varit otroligt mycket känslor i omlopp det här året och jag vet att Arvika 08 är min bästa Arvikafestival någonsin. Jag har sjungit med till låtar på bandaren, drukit sojachokladmjölk till frukost i partytältets skugga och ätit två riktigt underbara mål på festivalområdet.


Jag trodde aldrig det skulle vara möjligt finna nästan helt ekologisk vegetarisk mat på festivalområdet så jag blev glatt överraskad. Mer sånt! Vattenpipetältet var det bästa och finaste på hela området och jag hoppas andra njöt deras underbara mat.


Jag har badat med mina vänner tre gånger i sjön, lagat mat på ett berg i skogen och loppisfyndat det finaste blåa halsbandet. Arvika har allra mest varit en stor kärleksbomb. Men en sak som drog ner upplevelsen var bristen på toaletter, dom var tydligen försenade men det hjälps inte 20 bajamajor på stora campingen var alldeles för lite. Det var alltid kö. Detta måste festivalledningen fixa till nästa år. Människor blev så desperata att staketet ut till skogen vältes och skogen blev en stor offentlig toalett.


Men förutom det har allt varit toppen. Jag såg Svensk Pop, Sagor & Swing, det mesta på sommarsessions (Lasse Lindh, Timo Raisänen, Isak Jansson, Kristina Viiala, Tro, hopp & skönhet), Håkan Hellström, Firefox AK, El perro del mar, Kent och Interpol. På lördagen somnade jag vid kl 17 efter det värsta monsunregnet och vaknade först 8 på söndagmorgon så jag missade allt den dagen. Men det gör inget, jag får se dom banden en annan gång.


Umgänget har mest hållt till under två partytält och det har varit finaste umgänget sen siesta. Det är allra bäst åka med nära bästa vänner. Så tack alla för en otroligt vacker festival. Arvika 08 i hjärtat för alltid! Jag ser verkligen fram mot Emmaboda och Way out west nu! Sommaren 2008 är redan historisk i mitt hjärta och minne!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas