Festivalbokningar

Jag tror att dessa bokningar kommer ske, men jag är inte säker.


Peace and Love kommer troligen att boka Franz Ferdinand eftersom de skall spela på Hovefestivalen i Norge som går av stapeln samma tidpunkt ungefär. Dessutom bokar Peace and Love artister som gjorde grymma live spelningar åren innan. De bokade ju exempelvis Manu Chao ett år efter en grym spelning på WoW och nu the Kooks som förra året gjorde en imponerande spelning på Arvika. Är nästa bokning alltså Franz Ferdinand? Som tidigare har spelat både på Arvika och WoW och  även Debaser! De ska även spela på Cirkus någon gång i vår tror jag.  Vad tror ni?


Arvika tror jag kommer boka fantastiska Ladytron eftersom de även kommer spela på Ruisrock i Finland samma helg. Enligt mig är det en riktig fin bokning. Precis som Yeah Yeah Yeahs vore då de spelar i Skottland den 10 juli. Det kanske är mer ett önsketänkande. Andra band som har vägarna förbi är Marilyn Manson som ska spela i Norge den 1 juli och därmed borde det inte vara några problem att få honom att spela på Arvika. Det hade ändå varit en häftig bokning! En mer eller mindre rimlig bokning är Mew, det danska indierockbandet spelar också på Ruisrock och har gjort nytt material. Annars tror jag att Volbeat skulle kunna dyka upp precis som Welle:Erdball för tillfället!


Calexico har redan bekräftat att de spelar på Way Out West precis som Rise Against och på olika forum florerar ryktet om Tenacious D vilket vore en minsannt rolig bokning. Annars tror jag på Arctic MOnkeys, Lilly Alen, bob hund, bon iver med flera som spelar på Öya.


Lamb of god och mastadoon kommer även troligen att gästa den nya festivalen sonisphere eftersom de är bekräftade till alla andra Sonsisphere festivaler. Jag tror även vi får se Machine Head och Linkin Park på Sonisphere i sommar.


Vad vet jag, det här är ju enbart rena spekulationer, men dte kan stämma. Dessutom släpper Emmaboda en ny headliner på onsdag. Intressant, nu börjar dte verkligen hända saker på den svenska festivalscenen som verkligen har imponerande line ups på många ställen!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas