DavidGustavssons blogg

Tips på hur du finansierar din festival

Det kostar att styra upp en bra festival – oavsett storlek. Ibland kan det vara svårt att hitta vägar för dig att finansiera ditt evenemang så att det blir en så fantastisk upplevelse för besökarna som du hade hoppats på. Med lite kreativitet kan du dock komma långt, och vet du exempelvis vilken typ av investerare och sponsorer som du bör vända dig till så är mycket vunnet.

Nedan delar vi med oss av några tips på hur du kan finansiera din festival.

Sponsorerna som du kan räkna med

Vi minns Sweden Rock 2019

På grund av det rådande världsläget har det ju som bekant inte blivit några storslagna musikfestivaler att avnjuta under sommaren. För att stilla begäret tänkte vi ta en titt tillbaka på en av de stora festivalerna som ägde rum under sommaren 2019. En nostalgisk tillbakablick kanske inte är lika effektfullt som att stå längst fram vid kravallstaketet under sin favoritartists spelning, men det är åtminstone bättre än ingenting.

Las Vegas och musiken

Det är inte för inget som Las Vegas har blivit en av världens kändaste städer. Staden, som kan beskrivas som ett högkoncentrat av underhållning, har mer eller mindre figuerat i film- film och musikvärlden sedan den grundades. I denna artikeln kikar jag närmare på Las Vegas och musikvärldens långa relation.

Tipps på nytt macspel och musikspel

Idag tänkte jag tipsa om ett spel jag snubblade över på nätet när jag letade efter musikspel till datorn. Jag kör mac och som vanligt är det svårt att hitta några vettiga grejer att köra på den, särskilt med musikspel.

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas