Festivaldjävuls blogg

Mera Sziget!

Bättre sent än aldrig – här kommer min festivalrapport från min åttonde Sziget-festival i Budapest, Ungern. Ni kanske har läst ”Longliverocknroll”s rapport här redan.
Den största skillnaden är väl att han campar på festivalen, medans jag och mina vänner bor i lägenheter och hotell inne i stan. Då kör vi!

Sziget Sziget!

Ja det är dags att göra lite reklam för den bästa festivalen igen, nämligen Sziget-festivalen i Budapest, Ungern!

Jag skrev om alla fördelar med denna fantastiska festival redan förra året, så gå in och läs det inlägget, det ligger fortfarande kvar!  Where The Action Is och Peace & Love ska hinnas med innan också, men de festivalerna skrivs det ju redan så mycket om här, så jag koncentrerar mig på den bästa, nämligen Sziget!

Sziget-festivalen i Ungern.

Jag tycker det är lite synd och märkligt att inte fler svenska festival-besökare har hittat till denna pärla i Budapest! Det blir sjunde året i rad för mig i år, och det är den bäst organiserade festivalen som jag har besökt, men det är så mycket mer de är bäst på också!


Bäst bredd på musik förutom en huvudscen ca 30 scener, där varje musik-slag har sin egen scen, tex Hård-rock, Jazz, Rave, Folkmusik, Hare Krishna, mm, men även teater, dans och akrobat-föreställningar, mm.

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas