Wretstock 2003

Helgen 8/9 augusti var det dax för en ny resa på uppdrag av festivalinfo.se.
Denna gång bar det av till Vretstorp, ett mindre samhälle några mil väster om Hallsberg och till deras Wretstockfestival.

Själva festivalområdet var förlagt till Vretstorps Folkets Park. Där hade man riggat upp med två scener, korvförsäljning, lotteri, försäljning av tröjor och CDskivor m.m., TexMex-stånd, en liten kiosk och naturligtvis ett öltält.
Camping, för 50:-/ två nätter och med försäljning av godis & drickor, var upplåten några hundra meter därifrån på en fotbollsplan.

De runt 500 besökarna bjöds på ett musikutbud inom rock och punk som var varierat och bra. Vid 18-tiden på fredagskvällen drog man igång och sedan spelades det till framemot 2 på natten. Efter några timmars sömn var det dax igen. Redan vid middagstid hördes lördagens första band.och sedan avlöste banden varann fram till småtimmarna åter igen.
Arrangörerna hade bemödat sig om att presentera ett fullspäckat program. Musikutbudet var det inget fel på. Enda bristvaran var festivalbesökare. Det hela var en trevlig tillställning i än så länge rätt liten skala som gärna får växa till nästa sommar.Och till nästa Wretstocksfestival uppmanar jag Er alla att sluta upp och komma och njuta av en väl anordnad festival.

/Jopijap, festivalinfo.se

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas