Varför förstöra för andra?

Jag vet inte mo jag är helt "off-topic" nu när jag tänker skriva om detta ämne till tävlingen P&L. Detta handlar nog mer om fetsivaler generellt.


Jag har länge velat fara på Sweden rock festival, man laddar länge och väl, ringer runt och raggar polare som vill hänga med och får sina klartecken. Sen igår när jag laddade upp explorer och festivalinfos hemsida ser jag att dom länkat till tradera. Vad menas? Jag vill ha min förbannad länk till ticnet eller nån annan trevlig biljettservice inte tradera eller blocket.


Det jag förstår efter några minuters zappande med musen är att sjävklart är dom slutsåldare än slutsåldast och det ända som återstår är att köpa biljetter av tragikens riddare som har köpt 20 biljetter för att sen slänga ut dom för några hundringar extra på blocket/tradera. Vad vill sådana människor tänker jag. Varför beröva folk som verkligen vill fara och njuta av stämningen och musiken på massa pengar bara för att dom är så extremt snikna?


Samma var det när jag skulle på Iron maiden i somras på Ullevi. Biljetterna rök väl på två timmar men som tur var fick jag några stycken till mig och mina kompisar. Efter ett par dygn går man in på blocket och ser att det ligger ett hundratal biljetter ute för nästan dubbla priset.. Mina ögon tåras nästan.


Det som nästan gjorde mig gladast under den konserten och upplevelsen var när jag såg någon lodis springa runt utanför ullevi med en handfull biljetter som han inte lyckats sålt och försökte pracca på oss köande dom. själv skrattade jag bara åt honom och bad en tyst bön att den jäveln skulle sitta där med sina fem biljetter och ligga några tusen back efter dagen var slut.


Så för att summera detta, köp bara biljetter om ni verkligen ska fara. Sjävklart det finns undantag, folk som får förhinder och säljer därför. Men i väldigt många fall är det bara folk som ser läget att tjäna en extra hacka.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas