Väntar spänt på att Arvika ska ta till med storsläggan.

På måndag hoppas jag Arvika visar vad skåpet skall stå och visa att Babyshambles som i och försig är ett av mina absoluta favoritband inte är huvudbandet till årets festival. Dags att ta i på riktigt och slå en med häpnad som när Depeche blev bokade, eller The Cure, Kraftwerk och Björk för att bara nämna några. Även om elektrobanden känns helt okey så tycker jag synten är alldeles för underrepresenterad och jag hoppas dom kommer bredda festivalen med mellan stora och även små syntband, Agent sidegrinder är ett jättebra exempel på band dom kan få boka mer av. Då jag är 30+ och filmen G rullar på en av "gratis"-filmkanalerna och bandet Barn repar i Bredängscentrum på bästa sändningstid så tar jag mej friheten att börja bli nostalgisk och se tillbaks på mitt 80-tal och hoppas att de kan boka något av syntpopbanden eller new wave banden, har tjatat förr men Ultravox, Nena, Human League, Kim Wilde och Kajagoogoo skulle kunna lysa upp festivalen, eller varför inte Reeperbahn, Stry eller Secret Service om man ska låta sej själv drömma.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas