Vad gör du med ditt liv egentligen?


2006-09-28.
S
å pass längesedan var det jag bloggade på festivalinfo.se senast.
Kanske handlade det om att sommaren tog livet av mig orkesmässigt. Eller så handlar det nog om att jag verkligen knappt andats sedan september. Det är väl så ett liv kan bli när det har varit studenttider, och allt ska göras för att inte minst ens föräldrar ska börja fråga sig "Vad gör du med ditt liv egentligen?"
Jag har varit i Norge, Uppsala, Lund, Helsingborg. För att sedan flytta till Malmö. Jag bor där nu på riktigt,eller bodde. Innan jag åkte upp till Hudiksvall för att fira julen flyttade jag till Lund. Men det känns ändå fantastiskt att kunna säga att jag bor någonstans. Och att jag klarar mig själv.

Men hur var det med sommaren då.
Blev jag verkligen trött på festivaler?
Jag har frågat mig det nu många kvällar. Var det så att jag inte hade ångest när vi flög hem från belgien den där näst sista helgen i augusti, fullt vetande att det skulle dröja minst nio månader (!!!) tills nästa festival.
Jag tror att jag var mätt. på tio veckor avverkade jag 8 festivaler. jag var i fem länder och åkte ganska så precis 900 mil tåg.
Det är en bit. Jag vet inte exakt hur långt man kommer på 900 mil, men jag tror att det kan bli en bit.

Hultsfred. Roskilde. P&L. Arvika. Kaktus. Augustibuller. Emmaboda. Pukkelpop
Sen var det över. tio veckor och 12 000 kronor senare (om det inte varit för festivalinfo.se hade det varit 16 000 kronor senare) hade jag fått fler intryck än vad jag kan minnas att jag fått under hela mitt tidigare liv.
Många kallade det en sjuk sommar. för mig var det en fantastisk sommar, en sommar som aldrig kommer att försvinna ur mig.

Härmed har jag lovat mig själv att börja blogga igen. Om allt vad festival är för mig och det jag fantastiskt nog fått chansen att uppleva i festivaleuropa.


Förresten.
Igår träffade jag en av mina bästa vänner för första gången sedan början av juni.
Vi såg på en gemensam favoritfilm "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".
För er som sätt filmen så förstår ni vad jag menar när vi är faschinerade av vad det företaget kan åstadkomma med människors minnen. Och det var då vi insåg att om jag själv skulle anlite det företaget och ta bort minnena från mina festivaler. då skulle jag inte veta vem jag var, och inte heller vad meningen med det liv jag lever vore.

Det säger om något väldigt mycket om vad festivaler fått för roll i mitt liv.


//Jani.


You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas