v14 - tipset

 


På Hultsfred förra året kände jag mig stolt, jag hade ungefär två veckor tidigare nämligen inhandlat en alldeles egen (ja de är sant, en egen) militärspade från ÖB.


Med hjälp av denna kunde jag gräva ner min vanligtvis pinkvarma öl i jorden och sedan ta upp dom kalla och fina, hur varmt det än kunde tänkas vara så var det kalla öl som gällde.


Jag kände mig också extra lyckad som människa när jag nu hade gjort ett "gräslock" så att ingen kunde se att jag överhuvudtaget grävt ner ölen.


Det roliga är dock när jag vaknar upp på onsdagmorgonen och till min fasa ser att några snubbar slagit upp ett tält precis där jag grävt ner ölen.


Förutom att jag tvingades lyfta deras tält varje gång jag ville ha en öl så var detta en sjukt lyckad idé som endast kostade 80 kr.


 



Instruktioner:


- Köp en valfri militärspade av det ihopvikbara slaget på ÖB (tar mindre plats).


- Gräv ett hål med armlängdsavstånd från din brassestol i marken, hålets mått bör vara som ett flak öl. Kom ihåg att gräva dubbelt så djupt som flakets höjd.


- Försök att bevara det yttersta skicket, dvs gräsplätten hel. Av denna får du sedan en perfekt stöldskydd till din öl som garanterat inte blir hittad i första taget.



 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas