Stockholm kan bli skoj i sommar

Stockholm som har varit stentråkig festivalstad sedan Lollipop dog bort börjar lite sakta vakna till liv. Where the action is börjar kännas som ett halvbra alternativ till Way out west och förhoppningsvis så kommer Accelerator tillbacks med lite band på gång.

För hårdrockaren kan Sonisphere bli kalasbra med klara Iron Maiden, Mötley Crue, Iggy Pop and the Stooges, Alice Cooper och i princip varenda stort rock och hårdrocksband som finns. Stora skuggan blir platsen för denna festival.

Hoppas att min favoritminifestival Pop Dakar hittar på något skoj i sommar med. Dom har en riktig förmåga hitta överaskningar och intressanta band på gång att spela på sina scener. Trevligt område att ta en öl i solen är det också och att det är gratis är inte heller en nackdel.
Tyvärr så finns inte Popaganda kvar vid Universitetet, var även den en av mina måste gå på festivaler i Stockholm men Eriksdalsbadet är inte min favoritplats.

Om det är ska, punk och metall som gäller och 40 minuters resa med pendel inte avskräcker så var Pretzeltown-festivalen i Södertälje en riktig höjdare förra sommaren, ett trevligt område mitt i stan och nära till hamnen. Festivalen var liksom Pop Dakar gratis. Hoppas den kommer tillbaks i år med.

Nu väntar jag på att se vad Where the action is kommer att bjuda på för band. Framför allt ska det bli intressant om dom kan konkurrera med Way out west.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas