stil! va e de?

Jag undrar om de här me stil.


Alla verkar så måna om att ha en. varför?


Om alla som pratar om egen stil tog och tittade sig om kring ett ögonblick bara, så skulle de inse att de inte har någon unik stil utan precis som alla andra tillhör en massa...En grå massa. Varför då göra denna ansträngning med att lyssna på ’’speciell musik’’ och ha speciella kläder.


Jag kan förstå de som har sin ’’speciella stil’ efter som de gilla modet för den musik genre de lyssnar på ex. Men inte de som påstår att alla som bara lyssnar på rix-fm och går i så kallade normala kläder är sålda. Vad är normalt?


Jag anser att det inte finns någon med egen stil då de flesta band dessa personer lyssnar på ej uppfunnit varken musikstil eller konceptet runt sitt bant själva. Däremot att man lyssnar exempelvis på punk för att man gillar musiken och köper konceptet rakt upp och ner för att musik och klädstil är något man ’’fattar tycke för’’ och som ofta går hand i hand känns som jag de vore mer självklart anser jag. Att lyssna på musiken bara för att vara inne, då kan man inte bli mer ute!


Jag är så trött på alla de som säger att de har egen stil bara för att de är popare eller rockare och som klankar ner på andra! ( Ni ser ju faktist lika ut ni rockare i svart!)


Punk and Rock floats through my vains! it’s  my spirite, it’s soul!


men de betyder inte att jag klär mig hur som helst. Varför blir andra chockade när jag säger att jag älskar denna musikstil? bara för att jag älskar musiken men inte allt kring klädmodet punk? de e musiken som gör bandet inte kläderna....


 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas