Song against life.

Idag hittade jag en ny låt med David & the Citizens. Låten heter Someday och finns att lyssna på här: http://www.myspace.com/davidandthecitizens Det känns verkligen som gamla fina David. Jag blir glad för varje låtrad David Fridlund skriver. Den musiken är så otroligt viktig för mig.

Många minnen, en del konserter men mest alla ord som gått rakt in från stereohögtalarna. Jag har alla skivor utom den allra första demon. Jag hoppas på fler låtar men det får framtiden berätta. just nu är jag mest glad och nöjd.

Sitter med lurarna på och lyssnar. Det är det bästa. Ska kanske ta fram skivorna och fylla stereon strax, vi får se. Dagen är ganska konstig, den smakar torsdag men det är bara onsdag. En hel dag till med liv, en hel dag med musik att fylla.

KRAM!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas