Siesta - Festivalfeberyra!

Jag är så peppad, men stressad inför Siesta. Nu försöker jag lugna ner mig lite. Så inte allt slår över. Men det gör det nog inte. Åh i min hall ligger ett 5 mannartält som jag ska dela med några av mina bästa vänner.


Far dit på tisdag om mindre än 48 timmar. I år kommer vi ha ett jättekamp. Och jag ska hinna göra blandband, festivallinne och leta fram min sjömansklänning innan dess. Ojojoj men allting går. Det vet jag.


Kärleken, svartvinbärsaften, såpbubblor, vänner, musiken, stormköksmat, tält och långa nätter. Åhhhh. Jag har varit där bra länge nu i tankarna. Nu funderar jag mest på vilka band jag ska se. Det är så otroligt mycket bra. Ännu ser listan ut så här: Håkan Hellström, First Floor Power, Doktor Kosmos, Radio dept, Under Byen, El perro del mar, Cesars, Billie the vision and the dancers, Britta Persson, Niccokick, Vapnet, Esther, Hästpojken, Familjen och Kultiration. Det är dom jag vill se allra mest.


Men först är det frukost och bestyr. Men vi ses på Siesta! KÄRLEK

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas