sammanfattningsvis.

eftersom marcus tar upp det här med valet som äger rum nu om någon vecka så tänkte jag besvara hans böner och skriva lite om vad som är viktigast för mig i deras valprogram, och även utanför dom.



  • först och främst gäller det vår miljöpolitik. vi måste satsa mer på kollektivtrafiken, satsa mer på förnybara bränslen och andra alternativ till oljan och avveckla kärnkraften(!) och också utöka den gröna politiken vi har idag mer globalt.
  • nästa sak hör också till miljö- och naturfrågorna men jag tycker det är väldigt viktigt så jag skriver det som en egen punkt. nämligen djurfrågorna och djurhållningen. i ett jämlikt samhälle tycker jag att det inte bara skall vara rättvist och respekt mellan människor, utan också göra allting mycket bättre för djuren. det är vår skyldighet!
    bort med pälsfarmar.
    bort med långa djurtransporter utav slaktdjur.
    bort med hönsburar.
    bort med tankesättet "föda upp djur till att äta."
    djur känner också smärta och lidande och jag förstår inte vart vår dumhet leder oss ibland.
  • eftersom jag snart ska flytta till en egen lägenhet också så vill jag att bostadssituationen ska ändras också, för nu om man har gått ut gymnasiet eller fortfarande går så får man ta det man får och vara nöjd. och det man får är en skitful liten tvåa långt utanför stan och det tycker jag inte är acceptabelt eftersom alla borde ha samma möjlighet att få de mest populära lägenheterna. slopa mest-pengar-systemet och satsa mer på kösystemet. 
  • och högre bidrag tack!

    Tänk långsiktigt, man kan inte producera hur mycket som helst och man kan inte få vad som helst när resurserna är begränsade. Gör som Plupp, rösta på Miljöpartiet och få en gratis lusekofta!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas