Roskilde i år?

År 2001 skulle jag åka till Roskilde med min 5år äldre syrra. Tyckte jag. Mamma var tveksam. Det hela slutande med att jag satt framför tvn och såg diverse inslag från festen. Dessutom kom syrran hem och var lyrisk efter ca. 1 vecka med hett festande, musik och lera. Jag plågades i månader när hon berättade om minnena!


År 2002! Nu gäller det! Ska jag köpa biljett redan i februari? Nej, jag väntar lite.. Letar efter någon som vill åka med! Va? Vadå får inte åka? Det är ju den bästa festivalen enligt alla mått! Är du för liten? Suck, jag får äntligen åka för mamma och pappa och då får ingen annan...


År 2003 smäller det! Äntligen! Jag ska till Roskilde! Yippie! Kan knappt bärga mig! Ska bara spara ihop pengar. Sommarjobb 2003. 2 ynka veckor får jag feriepraktisera, med slavlön. Mitt under Roskilde Festival.. Radion står på och det snackas om festivaler.. Suck.


År 2004 är året då jag ska på min första Roskildefestival! The Hives och Santana ska också dit! Yes! Inget kan gå fel! Neej! Detta är inte sant! Utbytesstudenten i min klass som är den enda jag umgåtts med under ca. ½ år ska hem till Australien INNAN festivalen! Och festivalen krockar med mitt sommarjobb igen!!


År 2005, no excuses! Nu ska jag dit! Bandlistan har aldrig varit bättre! Alla band ska dit!! Bloc Party, Interpol, Audioslave, Foo Fighters, Mew, Jimmy eat world, M83!! You name it! Varför är alla jag känner ute och reser i Europa?? Varför är jag inte i Roskilde? Jag fattar faktiskt inte... hur gick det till?


Året är 2006, och jag trodde inte att förra årets lista kunde överträffas.. men jag ger mig. Jag är överbevisad. Bara det faktum att Death cab for cutie ska dit... I år ska jag på, otroligt att jag inte kommit dit förr, min första Roskildefestival!!!!!!!!!!!!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas