RockBåten M/S Hansa i samarbete med Rock&Roll Magazine

Rock&Roll Magazinet som gav ut sitt första nummer i april månad, skynda köp,endast ca 24 dagar kvar i butikerna, finns på pressbyråbutiker samt andra ställen.

Kolla in Rock&Roll Magazines hemsida för mer info om detta.

RockBåten M/S Hansa och Rock&Roll Magazine har ingått ett samarbet i att samarrangera på M/S Hansa med start den 4 juni med ett "Releaseparty för Rock&Roll Magazine ombord RockBåten M/S Hansa. Live: Hasty Haze, Lizzy Insane och Sticky Dirt. 20-02, 100:- (ingår tidning+CD, värde 50:-)

Rock&Roll Magazine som bygger sitt koncept på att "hjälpa" band på väg upp samt en del redan hyfsat etablerade band genom att skriva om dem samt placera några utvalda på en scen. När RRM i samband med sitt första realeseparty bjöd på några band var det på KB i Malmö.

RockBåtens koncept går i princip ut på samma sak, att erbjuda band på väg upp en scen inom hårdrockens musikstil.

Detta sk koncept (idé) ger en massa gratis reklam - promotion för banden uttagna till dessa innan nämnda saker. Men det ger också skyldigheten att själva hjälpa till att promota och sälja sig själva med hjälp av tidningen. En otrolig möjlighet till att kunna få genomslag i lite större forum för de band som tar chansen att lägga ner lite jobb åt sig själva, åt Rock&Roll Magazine och de ställen de eventuellt får spela på som RockBåten M/S Hansa.

Finns redan flera etablerade tidningar och magazines om musik. Men de har alla gemensamt att de skriver om de "stora" banden och artisterna. Att som band komma med där är som att vinna en stor vinst på lotteri. Finns alltså inte i princip.

Så ytterligare nytt hopp åt band som är på hugget, finns alltså ytterligare en möjlighet att komma ut lite i rampljuset dels i en tidning samt kanske få spela på en scen i samband med det.

Entrén till dessa arrangemang kommer att ligga på 100 kronor, dyrt kanske en del tänker, men i det priset ingår en GRATIS tidning + CD, som i affärer kostar 59 kr, men i verkligheten mer då det ju ingår en CD med....så i själva verket betalar man enbart 41 kronor i inträde till arrangemang som bjuder på flera riktigt bra band. Dessutom för en sak som har fokus på Er band/artister som inte kommit så långt ännu i karriären..kan inte bli så mycket bättre eller hur!!?

Blir spännande att se om detta går att föra i hamn. Det är så klart vi övertygade om det, annars skulle vi så klart ej ingått något samarbete. Vi ser och har förstått Rock&Roll Magazines tanke och fantastiska idé bakom detta projekt.

Tyvärr verkar inte alla band och medlemmar förstått det fullt ut, beviset hade ju varit att tidningarna redan varit slutsålda. Här går det inte att "spela" rockstjärnor, eller "glömma" eller gömma sig i replokaler, här gäller det att sprida budskapet, köp, köp tidningen för den handlar om oss, eller kommer kanske att handla om oss.

Ni och vi alla är David i kampen mot Goliath i denna mission, en mission som om alla förstår sitt eget bästa blir enkel att vinna då vi är en himla massa folk runtom i Skåne, i södra Sverige ja i hela landet för den delen. Till priset av ca en stor stark, eller billigare än ett McDonalds meal kan man köpa tidningen för 59 kr. Dessutom en rad tävlingar att kunna vinna om man har lite tur..

Sno tidningens logga eller ännu hellre, kontakta de sköna människorna på tidningen och be att få en logga att sätta på era sidor med hänvisning till tidningen, här är en link enkel att använda på Myspace t.ex: http://profile.myspace.com/Modules/Applications/Pages/Canvas.aspx?appId=135771&pm_cmp=mdp_135771_Unknown_ för ändamålet. Man använder bara ett ställe som t.ex imageshack att förvara sina bilder på, ta direktadressen till foto med http:// adress, samma med direkt hänvisning till denna sida för Rock&Roll Magazine och deras http:// adress... sedan bara sätta in på valfri plats under lämplig rubrik på Myspace.

So time to wake up all you f'u*ers som Lemmy brukar säga, ta tag i detta NU, inte sen inte imorgon utan NU, hjälp er själva för en gångs skull på ett enkelt sätt genom att pracka på alla ni känner, era mammor och pappor, syskon och släkt och vänner, om så behövs följ dem till de affärer som säljer Magazinet och se till att de köper tidningen, och sätt igång allmänt att sprida detta på era Facebook sidor o liknande. Ni ingår nu alla i en mission, The mission of Rock&Roll för alla.....

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas