Pop Dakar band

Äntligen är banden klara för årets Pop Dakar. Det blir en fest i pop,indie och electro från förmiddag till 3 på natten. Det är den skönaste festivalen i Stockholm sett till området, för festivaler sett ganska billig öl och intim scen där det ofta står band på uppgång.

Monostrip tror jag kan bli en av sommarens höjdare, tror dom kan göra en riktigt grym show och jag gillar deras synt-pop. Ett annnat band som måste ses är Engelska Clock Opera och deras 80-tals inspirerande pop. Riktigt bra elektroniskt och techno blir det med Harald Björk och Tomas Andersson. Och inte minst indie med Mixtapes and Cellmates och Happiness.

Några övriga intressanta band som kommer uppträda är Existensminimum, deras pop som har influenser från alla håll och har ett rykte om att vara ett vilt liveband. Riktigt flummigt blir det med Lugnet som delar scen med Ved, deras toner låter som de är uppgrävda under en stubbe i skogen, ska bli spännande lyssna på. Hårdare electronica blir det med Covox och 60-tals psykadelisk soulsväng med Hipwhips kan nog få det att röra sej under fötterna.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas