om och om igen...

Nu har jag lyssnat på samma låt 218 gånger sen igår, det är väl lätt att fastna antar jag.
Tänker mycket på musiken just nu, hur den på en och samma gång kan uppmuntra och dra ner oss. Jag lyssnar inte på det här för att jag mår bra av det.
Men det känns precis som jag skrev i min tankebok en gång i tiden:

"Jag lyssnar inte på sorgsen musik för att jag vill vara ledsen, utan för att jag vill förstå varför jag är ledsen"

I just det här fallet vet jag inte om jag blir så mycket klokare, men jag vet i alla fall att den låt jag lyssnar på inte gör mig mer förvirrad. Den gör ont, men skapar inte förvirring.
Nu börjar en ny vecka och jag tänker mycket på hur tiden går.
Arvika 2003 känns inte som så länge sedan, kanske är det för att jag stått still som människa. Jag tror dock inte på den impulsiva tanken. Allt rör sig mest hela tiden och jag liksaså.
Framåt. bakåt. uppåt. neråt

Just nu känner jag att framtiden är det som får mig att klara av, att inte gå av fullständigt. Att veta om att det finns så mycket där, som väntar på oss alla som vill.
Jag försöker se framåt så mycket som det bara går, det känns som att festivalerna i sommar kommer att boka bättre, exklusivare, fetare och härligara band än på riktigt länge.
När Rock am Ring redan från första bandsläppet lägger nivån kan man inte göra annat än att bli varm på insidan. Roskilde börjar bra likaså, jag kan vare sig anse att hultsfreds första bandsläpp eller det väntade biljettpriset är något som är värt att hurra för. Men jag vore otroligt naiv om jag inte erkännde storheten i att Hultsfred lyckats boka Ozzy till de småländska skogarna. (jag tycker inte att det är en bra bokning som sagt, men ack så imponerande).
Arvika
har blivit som en mamma för mig på senare år, jag vet att det alltid kommer massvis med bra musik till småland och arvikafestivalen sviker mig aldrig. Oj (!!!) höll nästan på att glömma, men en festival som redan nu ser ut att komma att bli alldeles sjukt bra är givetvis Siesta i Hässleholm. Navid Morini, Nicola Sarcevic, The Plan, Promoe, Consequenses, Molotov Jive, Salem al Fakir med flera. Det vackra är att Siesta inleder sommaren, som en liten smygstart i slutet av maj då människor nog faktiskt om man ska vara ärlig är som lyckligast på hela året.
Det billiga biljettpriset i kombination med det sjukt bra utbudet gör Siesta till en av de viktigaste festivalerna i sommar.

Hare Krishna

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas