Metaltown 2006 och benbrott

Personligen tycker jag att det är lite surt med alla festivaler och musiktillställningar som annonserar när de ska köra sitt evenemang, typ, två månader före.
Metaltown är bara ett exempel av alla dessa arrangemang där man får reda på datumet, eller att det blir något över huvud taget, så pass sent att man hunnit planera in annat istället.


Detta lär ju påverka hur många som kommer på festivalerna.


Det bästa vore om alla meddelade datum inför kommande år den första december varje år, då skulle man kunna planera upp vad man ska på utan att allt kolliderar.


Vissa mindre arrangörer kanske har det svårt att få ihop artister om de inte sätter datumet sent, men om alla småttingar har sin festival samtidigt som Hultsfredsfestivalen så lär de knappast växa särskilt mycket heller.


 


Var på röntgen på Sahlgrenska igår och kollade mitt "avtryckarfinger" inför helgens drabbningar i skjutaspel. Tydligen var det något annat än ett benbrott, se själv nedan.
Så nu är det bara att bita ihop någon månad till så blir det nog bra =)
Doktorn tyckte jag skulle komma något tidigare nästa gång om jag var orolig för benbrott, kvaddade ändå handen för sisådär åtta veckor sen.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas