Kritik till kritiker.



Det regnar i göteborg. Hultsfred har bokat Linkin Park. Må hända att Linkin Park i mina ögon är ett bedrövligt uselt band, men. Och verkligen ett stort men denna gång.
Om vi tittar på den här bokningen rent objektivt och inte ältar så mycket över att hultsfredsfestivalen lagt en troligtvis enorm summa i en lika enorm ficka så får man erkänna att det är en grym bokning.
Det kan nog varendaste en av oss med sinne för musik och hjärnaktivitet förstå.
Linkin Park drar folk, sen om dom är 14 eller 25 år gamla är ju fullkomligt irrelevant. Det viktigaste är att festivalen lyckas boka band som drar många människor, sen att det inte alltid är ens personliga favoriter, ja det är något vi borde ha lärt oss att acceptera vid det här laget.

Jag tar upp detta eftersom jag just suttit och läst genom rockpartys forum angående denna bokning. Och människor häver ur sig så mycket skit att jag börjar känna att dom nästan gör sig förtjänt att missa festivalen.
Alla som älskar till exempel hultsfred måste ha så pass mycket självinsikt att kunna förstå att detta är en bra bokning för vilken festival som helst, en bokning som ger feedback. En bokning som gör att festivalen till nästa år kommer kunna boka fler feta band. Och kanske just då, ditt feta favoritband.

Så snälla. Sluta ge värdelös destruktiv kritik angående bandbokningar.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas