konsert. festival. bandbokare.

Såg att Bright Eyes gör en spelning i stockholm i slutet av mars.Jag blev sjukt pepp, dock hoppas jag på att dom kan komma till Vega i kph istället. Men samtidigt uppenbarade det sig att denna vår inte känns som någon dundersuccé när det kommer till Konserter i Sverige, på de större scenerna de vill säga. Bra band som rör sig i mindre uppmärksammade kretsar och dess konserter är det ingen större brist på, inte i Skåne i alla fall.
Här har Inkonst (www.inkonst.se) mycket bra som står för dörren de närmsta månaderna. The Tiny, Gentle Touch & Ratatat med flera. Samtidigt som jag längtar maggropen av mig till Loveninjas konsert på Klubbkollo (www.kulturbolaget.se).

Men när man en vår som denna kan se lite skeptiskt på utbudet så blir allt ändå på en blinkning förlåtet då man ser vad festivalerna bokar för band.
Faktum är att jag sedan den förra sommaren, då jag var på åtta festivaler har lovat mig själv lite halvt att inte fortsätta festivala så extremt intensivt. men när festival efter festival, släpper band på band kan man ju inte annat än att vilja börja planera och prata med vänner och hur fantastiskt allt ska bli. Det har någonstans inom mig blivit som en spärr som dras upp i januarimånad varje år. Då det börjar vankas festivalplaner, och detta år blir inte något undantag. Jag kan liksom inte göra annat när festivalbokarna europa över lyckas överträffa varandra gång på gång.

Länge Leve Bokarna och dess underhuggare!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas