Konsert för Avicii på Friends Arena - en ikon skall hyllas

Den 5 december kommer något som många entusiaster och fans har väntat på länge - nämligen hyllningskonserten till den store och nyligen avlidne Avicii (Tim Bergling). Konserten kommer att hållas på Friends Arean i Stockholm och  många stora artister och DJs kommer att hålla i trådarna och spela både sin egen och mixad musik. Aviciis musik har förtrollat en hel värld och förändrat house- och musikbranschen från grunden. Han har verkligen satt Sverige på musikkartan när det kommer till house och det kom därför som en chock när vi fick veta att han dött.

Hyllas på Friends Arena i Solna

Den, idag, välkända stockholmaren som tyvärr gick bort tragiskt under förra skall den 5 december 2019 hyllas med en konsert på Friends arena. Flertalet stora artister kommer att framträda med sin musik samt med egna och andras remixer på låtar som alla väl kommer att känna igen. Vi kommer att få se och höra artister som Kygo, David Guetta, Aloe Blacc, Rita Ora, Adam Lambert och många många fler. Den är redan slutsåld så vi hoppas verkligen att du har fått tag på dina biljetter till konserten. Arrangörerna hoppas verkligen på att konserten bringar lite festivalkänsla och det ligger en härlig och varm känsla över hela debaclet. En riktig hyllning till Tim.

Nytt spel för PlayStation

Inte nog med alla hyllningar han har fått genom åren genom sina konserter och nu dessa artister som ställer upp. Avicii släpper även ett spel till Playstation 4, Xbox One och PC den 10 december. Spelet heter Avicii Invector och kommer att vara ett spel där din taktkänsla och rytm står på spel. Många av artisten Tim Berglings hits kommer att kunna spelas tillsammans med visuell konst där man allting sammansvetsas till en helhetsupplevelse. Inte nog med detta så kommer även 25% av intjänade pengar till alla spel att gå oavkortat till Tim Bergling Foundation. I spelet hittar du 25 låtar som alla kommer från Aviciis tidigare album och de är alla de gamla hitsen. För det stora Avicii fanet kommer det här bli en stor hit.

Aviciis album Tim som släpptes postumt i juni i år innehöll en låt som var nominerad till bästa låt i P3 Guld 2020. Det var låten SOS som hittades på en hårddisk med en massa inspelat material, denna gången framförd tillsammans med artisten Aloe Blacc. Han blev även, i samma tävling, nominerad i andra kategorier. Då allt detta, omkostnader som hotell och resa till konserten, kan bli en del tillsammans kan det vara värt att fundera på att ta ett mindre lån. Det finns möjlighet att jämföra alla långivare som lånar pengar för att se vilket alternativ som känns bäst.

För en stor händelse som Aviciis hyllningskonsert kan det vara värt med lite extra tillskott, kanske inte alltid att använda i just det syftet, men för att ha något att gå på och förhålla sig till den dagen väl kommer. Den här typen av events, framför allt i Sverige, kommer ganska sällan och det är många som ser fram emot den här kvällen. Tänk på att detta är din och Aviciis dag. På Friends arena.


Hitta ett jobb hos LeoVegas