Konsekvenser




Jag minns några personer som gått från galna festivalpolare till nästan absurt nära vänner. Slumpmässiga inträffanden som sagt, vi råkar bosätta oss på en viss plats på Arvika 2005 och utan en minsta aning har man hittat vänner för livet.


Man ”råkar” åka på arvika 2003 och fyra år senare inser man vad det egentligen betytt och gjort för skillnad. Det är sånt som kan vara svårt att förstå, det är så lätt att ta för givet. Det här med livet.


Det är likaså lätt att vara nostalgisk, att varken kunna eller vilja förstå sig på framtiden. Kanske beskriver jag endast hur jag själv fungerar. Vem vet.


 


Jag minns en person som fick en puss i pannan på en Håkan Hellström konsert 2005. Vi ska flytta till Frankrike tillsammans.  Ingen vet när, men vi lovar varandra vecka in och vecka ut via sms att inte ge upp de drömmar och förhoppningar som är gemensamma.


En sketen Kaktusfestival 2005. Jag minns inte ens varför vi åkte dit, eller hur vi upptäckte en festival som hade förmågan att skapa konstant regn. Men någonstans där i leran måste någon ha tappat ett frö som växte sig större, till  liv. Det handlar om intryck, om hur ett litet litet beslut kan förändra en världsbild. Till det bättre eller sämre. I detta fall definitivt till det bättre!


 


Jag förundras och vill för allt i världen inte glömma vad de beslut jag fattat fått för konsekvenser. Förundran över såväl dumma som rent geniala beslut ryms gott och väl på denna lista. Men de vackra konsekvenserna är så mycket finare att dela med sig av.


You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas