Hur många artister/band har man inte missat?

Om man kollar på festivalernas historik blir man ganska skitsur. För hur många band är det man inte visste om när man väl hade chansen, och som man vet om nu? Det är ganska många för min del, och varje år försöker jag kolla upp så många jag orkar, men varför blir man så jävla lat? Inte kände jag till Sonic youth  eller The plan 2002, eller Raveonettes och Dandy Warhols 2003. Ja, ni kände säkert till dem redan 1958, men jag upptäckte dem senare i alla fall.
Hur många är de spelningar man inte har orkat masa sig iväg till, eller varit i sådant skick att man inte kunnat se dem? Jag har blivit bättre på det med åren, men många spelningar gnager i bakhuvudet.


Gå in låt samvetet svida
Hultsfred 2002


Arvikafestivalen 2002


 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas