Festivalkassetter och Roskilde nostalgi.

Jag sitter här med mina kassettband igen. Ikväll har jag lyssnat på 2 olika kassetter, en som beskriver min vardag och så nu en som bara är fet festivalkänsla från Roskilde 2003. Roskilde som var mitt första möte med campingliv på festival.

Jag har skrattat högt åt hela härligheten. Det är ögonblick där som är otroligt nära och fina betraktelser. Det är skönt med oplanerade inspelningar. Och hela stämningen flyttar mig tillbaka. Jag skulle kunna göra en film av detta. Men det är redan en film i mina tankar och oförglömliga citat.

Det bästa är Victor och Kims plankningshistoria. Jag önskar jag kunde spela upp den för er alla. Ja eller hela kassetten. Känner mig helt sommarvarm och glad. Och nu blev det lite genant på bandet så jag stänger av, eller nej jag vill lyssna klart. Genanta ögonblick hör livet och festivaler till. Så vi kan säga så här, vill du höra på kassetten som skriv till mig så kanske jag kan göra en kopia.

Jag gör ganska många kassetter. Har spelat in ljud sen jag var liten. Vet så klart inte var alla inspelningar har tagit vägen. Men jag har en stor plan på gång, en plan jag vill hålla på ett tag till. När projektet är klart kommer jag fira det här med ballonger och körsbärsdricka. Länge leve kassettbanden!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas