Festivaler en utopi för oss arbetande svenssons?

Allt är så mycket lättare innan man har jobb, familj, barn (mja det har ju inte jag dock), hus, vitt trästaket och en massa lån - helt enkelt lever ett sånt där avskytt svensson-liv som de flesta "vuxna" gör.

 

Jag har verkligen sett fram emot att åka även i år på Roskildefestivalen och vad händer, jo , ett projekt på jobbet med tight deadline dyker upp från ingenstans och min semester skjuts en vecka på framtiden.
Det är inte ens säkert att min arbetsgivare får uppdraget, men eftersom jag kommer få reda på om jag ska jobba under festivalveckan först när tiden för ansökan om ackreditering löpt ut är det kört oavsett. Självklart hoppas jag på att få göra detta projekt på jobbet, men nog tusan hade det varit roligare om det inte krockade med den enda festival jag vill besöka i år...

 

Samtidigt, vad tusan är det för bokningar de har fixat till Roskilde i år? Det imponerar inte på mig i alla fall.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas