Festivaler är livet!

Fy fan, nu börjar min abstinens igen. Jag vill på festival och det NU! Folk som aldrig har varit på någon fattar inte hur härligt det är att supa bort allt man äger, vara lerig upp till hårbotten och inte sova på tre dygn. Men det är värt varenda jävla krona. Man har alltid någon att vara med även om man åker dit själv, man kan sätta sig hos vem som helst och bli behandlad som en gammal polare. Alla är där för vi har en sak gemensamt, musiken. Under mina 4 år som festivalbesökare har jag sett ytterst lite bråk och aldrig något slagsmål. Alla är glada och lyckliga just då och kopplar bort allt annat skit som annars existerar.


Och det spelar ingen roll om man är singel eller upptagen. Har man inte möjligheten att pussa (*harkel*) på alla vackra människor så har man fortfarande chansen att träffa vänner för livet. Man kan lyssna på musiken och bara vara just där och då. Ingen bryr sig om man är gammal, ung, tjock eller smal.


Det finns inte ord som räcker till för att förklara dessa underbara dagar. Man måste helt enkelt uppleva det själv för att förstå tjusningen med massa fulla, leriga människor.


Nu är man i full gång att planera sommarens turné. Blir det Wacken, Party-san eller Gates of Metal? Roskilde eller Sweden Rock? Alla? Vi får se. Det enda jag vet är att alla mina sparade pengar kommer gå till livet. Festivaler ÄR livet. 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas