Egna erfarenheter

Idag var man runt på stan och kikade efter jobb. Tråkigt men behövs. Jag behöver ju verkligen pengarna om jag nu ska ut på festival i sommar.
En polare till mig var med mig under tiden jag var runt på stan. Vi snackade om att jag börjat att ha starka funderíngar kring att åka ner på Peace & Love festivalen och hon sken som en sol. Först trodde jag att hon sken som en sol för att hon ska dit men sedan kom svaret: Hon vill ner dit eftersom hon lärt känna en kille därifrån som hon gärna vill träffa och han har flera ggr frågat om hon ska på P & L. Hon berättade att hon väldigt gärna vill åka men att hon aldrig varit på en festival någonsin samt att hon hört att det kostar ju en hel del.


Jag försökte iaf att berätta om hur en festival kan vara, efter mina erfarenheter och hon sken ännu mer då. Sedan när jag berättade att jag faktiskt funderar på att beställa biljetter till P & L snart så log hon och frågade hur mycket det kostar. Prissumman verkade hon inte gilla, men att efter jag berättat hur kul och trevligt man kan ha det på en festival verkade det överväga den stora prissumman.


Så jag hoppas innerligt på att jag endera får tag i billiga biljetter, åt både henne och mej, eller att vi tar oss ner vilket som för som det verkar så har jag idag övertalat en vän som aldrig varit på en festival. Känns skönt. Känns skönt att få med sig någon som man känner och som man kan "lära upp".

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas