Dans, dans, dans.

Ja och några vänner var i torsdags kväll på Pumpehuset i Köpenhamn. Minuterna flög fram och så stod äntligen Håkan Hellström på scenen. Hjärtat slog fort fort. Och allt bara sprang i mig. Stämningen var euforisk som alltid på Håkans spelningar. Jag minns inte exakta spellistan men Ramlar, Nu kan du få mig så lätt, Klubbland, Känn ingen sorg för mig göteborg, 13, Hurricane Gilbert, För en lång lång tid och Minnen av aprilhimlen var några av dom låtar som spelades.

Jag dansade mig svettig. Hela kvällen var sommarsol och kärlek. Jag vet inte hur jag annars ska beskriva den. Och under två låtar blåste jag såpbubblor från början till slut. Allting blåser iväg med mig.

Se sista låten här http://cykelpiraten.blogspot.com

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas