D-A-D (dk) till Arvika Hamnfest

Arvika Hamnfest släpper sina första artister!

Arvika Hamnfest 2011 arrangeras den 5-6 augusti.

Vi är mycket stolta att kunna presentera D-A-D från Danmark och ett av Packmopedsturnens stopp.

-“Det sägs att D-A-D aldrig varit bättre än dom just nu”, säger en mycket nöjd Fredrick Berntsson, nöjesansvarig för Olssons Restauranger.
-“Skönt att redan nu kunna presentera en av de stora artisterna för nästa är Arvika Hamnfest”, fortsätter Fredrick.

Billigare julklappsbiljetter säljs fram till den 31 december. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 17 december.

För mer info: http://www.arvikahamnfest.se

D-A-D (dk)

D-A-D är en rockgrupp, D-A-D skapades1982 av Jesper Binzer (vocal/rythm-guitar), Jakob Binzer (lead-guitar/back-up vocal), Stig Pedersen (bas/back-up vocal) och Peter Lundholm Jensen (trummor) under namnet Disneyland After Dark, gav sin första konsert den 3 december samma år. Debutalbummet Call Of The Wild blev släptes 1986. I 1989 kom genombrottet med albumet No Fuel Left For The Pilgrims och samma år får bandet miljonkontrakt med Warner USA. I samband med skivsläppen I USA tvingades gruppen byta namn på grund av Disney. Först blev Disneyland After Dark till D.A.D., och senare via D:A:D till D-A-D, detta blev symbolen för nystarten av D-A-D.

Peter Lundholm Jensen bytte ut mot Laust Sonne, Peter ville forsätta sin karriär som ingengör. D-A-D's musik kan bäst beskrivas som melodiös hard rock.

http://www.d-a-d.dk/
http://www.myspace.com/dad
http://www.facebook.com/pages/DAD/20764023560

Packmopedsturnen 2011

Det är 17 gången som de slitstarka och väl inkörda mopparna plockas ur garaget och får visa vad de går för. Att använda moped som transportmedel får den mest luttrade turnerande artist att blomma och bli 15 år igen. Inte ens ett intensivt regnande (som kommer nästan som på beställning varje år) brukar tära på humöret. Smilbanden töjs i takt med de körda milen och vid turnéns slut är alla medverkande överens om att det är det roligaste de någonsin gjort. I musikerkretsar känner alla till turnén och kön på medverkande är lång. 2011 års artister släpps i slutet av mars.

Arvika Hamnfest är mycket stolta att presentera ett av Packmopedsturnens stopp den 5 augusti.

http://www.packmopedsturne.se/ (2010 års hemsida)

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas