Back on track!

Pessimist?


Nej, jag är helt klart färdig med det, har testat länge nog och det har inte förbättrat någons situation. Man får ju välja sina perspektiv och inte ge upp innan man har börjat.


Dagens låt är temat till MacGyver. Tar hem det, alla kategorier! Kan inte bli annat än peppad av det! Känslorna från när jag var liten och kastade granater, som i själva verket var barkbitar och liknande, för att sedan kasta mig in i buskar för att unkomma den fruktade gangsterledaren och hans hejdukar, min kompis Viktor m.fl. flyter upp igen, jag älskar MacGyvers uppenbarhet och enhälliga godhet!


Ledordet idag blir såleds; man tager vad man haver! Vilket för mig till dagens mål med inlägget, att peppa upp inför sommaren och skriva packlista! Begränsning är nyckeln, pengar, biljett och kamera är givet, förutom det kommer här listan:


Solbrillor, gummistövlar och plåster (in case of emergency). Har visat sig mycket behövligt tidigare.


Vad gäller tält beror det ju lite på om man tänkt sova eller inte.. fyra dagar utan sömn gör att man hamnar på bristningsgränsen men man behöver inte ordna med tält.. Nja, jag kör nog en halv-MacGyver och plockar med ett iallafall. Så kan musiken och vad helst man behagar inmundiga klaras av med lite värdighet sedan!


Optimist!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas