Att vara Festivalambassadör.


Jag har haft turen att bli Hultsfredsambassadör. För jag vill verkligen poängtera att jag ser det som tur. Och jag är sjukt glad över att få vara ambassadör för Sveriges största festival.


 


Uppdraget fick jag efter att ha skickat ett mail till Rockparty om att jag verkligen ville bli ambassadör på en av de orter som dom sökte folk till.


 


Som ambassadör blir man en sorts medlare mellan festivalen och folket. Man affischerar, sprider flygblad. Klistrar upp klistermärken vart man än går. Och inte minst pratar med människor om Hultsfred.


Allt detta för att så många som möjligt ska veta att Hultsfred är ett happening värt att lyfta på ögonbrynen för.


 


Ambassadörjobbet är verkligen inte krävande, de flesta människor med armar kan affischera och resten är mest en attitydsak.


En annan riktigt trevlig sak med ambassadörsjobbet är att man endast jobbar innan festivalen. Det vill säga innan man anländer till campingen, för när man väl anländer till Hultsfred med sina polare så behöver man inte jobba alls.


 


 


Och vad får man för detta då?


 


Givetvis går man inte lottlös som ambassadör. Inte nog med att man får chansen att representera Hultsfredsfestivalen på sin ort, man får också en gratis biljett (Värde = 1360 kronor) som även inkluderar tillgång till backstageområdet (Värde = Ovärderligt).


 


Så med denna text vill jag råda ALLA att söka till ambassadör för Hultsfred eller någon annan festival. Det är så jävla värt det!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas