Arvika 08, en klassiker!

Om tre dagar sitter jag och en vän på tåget till arvika. Det har lovats solsken och sommar hela veckan, fast jag känner mig tveksam, det är alltid lite regn och lera där. Ska nog ta med regnjackan iaf och kängorna. Det här året har jag inte lyssnat in mig på allt jag hade tänkt, men det gör inget det kan jag göra efteråt.


Är känslan rätt så märks den oavsätt alla textrader. Jo Håkan har jag lyssnat otroligt mycket på. Och det kommer bli min tredje Håkan konsert i år. I tisdags satt jag och pappa framför allsång på skansen, Håkan lyfte hela programet i sin gula kavaj. Det är så otroligt fint med artister som verkligen engagerar sig med hjärtat. Och deras kärlek smittar och så står vi alla där och skrålsjunger med i var enda rad. Som senast på Siesta, det var kärlek och magi rakt från och till våra hjärtan. Alla sjöng med.


Arvika har dom bästa bokningarn i år och jag förstår inte hur dom lyckas. För det är klart jag åker för musiken. Jag förstår inte människor som inte ser ett enda band utan bara hänger på campingen, där blir liksom rundgång i samtalen efter en stund och är du nykter som jag kan en timme bli väl mycket.


Jag ska försöka bräcka mitt rekord i att se band från arvika 2003, då såg jag 38 och ganska många av dom hela konserter. Fast egentligen är det inte hur många som är det viktigaste det är hur väl dom berör. Jag har skrivit ut spellistan flera gånger och funderar på vad jag vill se det går inte vara på festivalområdet hela dagarna och kvällarna, nej det behövs pauser för mat och umgänge. Så det ska jag komma på en bra lösning på.


Hade maten som jag nämt innan varit bra på området skulle jag struntat i laga och mest hänga där hela dagarna. Nu har jag en plan för hur jag ska ta mig egenom festivalen på bästa sätt. Sova med öronproppar, äta fullvärdig frukost, gå och bada eller vara i skogen, laga lunch, se konserter, laga middag se konserter och sist sova. Det kanske låter tråkigt men det kommer bli så bra och så har jag nästan hela min vänskapskrets på plats så jag tror arvika 2008 kommer bli något att minnas, för alltid.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas