Åmåls Bluesfest 2017

Nu har vi legat på IFK Åmåls fotbollsplan i 4 nätter. En trevlig upplevelse på alla sätt. Mycket trevlig personal och ett görbra blues jam vid Bengt Ruds hörna av planen. Sporadisk blues och annat lirade några värmlänningar nästan mitt emot oss och lite spel hos norsk/svenska gänget bredvid. Allt lika trevlig och uppskattat av många. MEN vi startade vår blueshelg på Sjösidan, ett mycket trevligt ställe. God mat och fin musik var det där. Trevligt miljö och personal.

Blues jam framför terminalen var uppskattat och görbra. Två fantastiska dagar med hög kvalitet på olika aktörer/artister. Även den "brittiska" matvagnen var uppskattat. Att vädergudarna gav oss en dusch på lördagen var inget vi tänkte på vi hade det bra med jättegod Blues osv.

Inne på terminalen var det mycket bra artister båda kvällarna. Några favoriter blev det oxå och många vi pratade med. Jai Malona, Songhoy Blues, Bonita och the Blues Snacks, Lady and Top Dogs. För att nämna några. Ja, också var ju vår kära Lisa Lystam Family Band och JT  Lauritsen där, lika bra som alltid.

Tyvärr valde många att stanna på campingen, fotbollsplan eller tjuvlyssna utanför i stället för att betala in sig. Något som får en att fundera över vad detta beror på. Många har ju åkt långt osv. men väljer att stanna vid husvagnar, tält osv. Hmmm. Orsak? Något svar har jag inte på det tyvärr.

Men tack från oss iaf. Vi trivdes som vanligt!

Mvh hälsningar Christer, Kicki och Kitty


Hitta ett jobb hos LeoVegas