mossagardens blogg

Två veckor kvar till Veberöds egen ekologiska festival!

Det närmar sig. Febrilt arbete pågår med att färdigställa festivalområdet. Det affischeras och nätverkas, bland annat på Facebook där Mossagårdsfestivalen har en egen grupp: http://www.facebook.com/group.php?gid=122788931064445.

Passa på att lyssna på de artister som gästar festivalen genom att gå in på http://mossagardsfestivalen.se/Artistlista.html där alla har varsin sida, oftast med länkar till Myspace eller Youtube. Sakrala toner från Motoboy, oförglömlig hitparad från Sator och intim superstämning när Janne Schaffer spelar på innergården!

Tre veckor kvar till Mossagårdsfestivalen

Tänk, vad veckorna rusar iväg! Endast tre veckor kvar till årets ekologiska upplevelse- och familjefestival -Mossagårdsfestivalen. I år återkommer Thomas Di Leva, och vi gästas även av Janne Schaffer. Bland övriga artister finns Moto Boy, Nilla Nielsen, danska Patchanka, Idas Apolonia, Peter Wahlbeck, Miriam Aïda, Sator, Tingsek och Helt Off med gästspelande Timbuktu!

Fullständig lista finns så klart på festivalhemsidan: www.mossagardsfestivalen.se.

Ekofestival i Veberöd

Tre veckor kvar till årets Mossagårdsfestival, som i år äger rum den 18-20 juni. Men redan på lördag den 29 maj bjuder vi på FÖRFEST i Veberöd:

Fredrik Larson är aktuell med nya plattan Gott Liv och låtarna på skivan speglar ett helt nytt sound. Ska bli hur kul som helst att knuffa ut det här till allmänheten, hälsar Fredrik. fredriklarson.se

Viberaft består av sex st livs och musikälskare och bandet bjuder in till sprudlande musikunderhållning under förfesten! viberaft.com

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas