2 maj blir det Popadelica.

Jag sitter här och är ganska nöjd med att jag bokade min biljett till helgens popadelica redan i december. Jag har försökt att inte tänka på att det varit bokat så länge. Det brukar ta udden ur upplevelser. Men när en bor i Lund och Popadelica är i Huskvarna gäller det planera tågbiljetter och liknade långt innan.

 

Spelaschmat ligger uppe nu och det känns väldigt bra. Anna Järvinen, Du Pacque, Au Revior Simone, Hajen, I'm from Barcelona, Babian, Movits och Florence Valentine känns mest intressanta. Jag har försökt gilla Marcus Kronegård men är fortfarande ett frågetäcken inför hen. Laakso är bra men Marcus solo känns inte som min kopp te.

 

Det kommer bli så trevligt och bra. Jag gillar Popadelica för det känns så avslappnad stämning där. Och Huskvarna folkets park är så otroligt mysig. Hela Huskvarna känns så magiskt, där det ligger vid Vättern. Det känns som en fjord på nåt sätt. Så otroligt vackert. Så har du inget för dig på lördag åt till Popadelica. Du kommer inte ångra dig.

 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas