Återblickar

fyllda med glädje.

Även om det finns något possitivt med det så kan det va högst negativt. Det är blickar och fantasier om framtiden som ska bringa mest glädje.

Att se tillbaks på något med längtan är väl sorgligt? Att över huvud taget vara i nuet avsky det och längta tillbaks till något förbigånget är ju konstigt, man borde klura ut vad som gjorde en glad då och sen jagar man efter det, som en ordentligt vilde och ger allt för att få det.

Naturligtvis satt jag här - hade precis läst det dära fyndiga, om något simplifierade men ändå väldigt charmiga inlägget där festivalers ekonomiska fördel förs fram - och funderade på vad man skulle skriva för något annat likvärdigt, av konkurrens. För det är en tävling, man VINNER en biljett eller vinner inte (förlorar) en biljett. Jag är den enda som har nämnt det dock. Det är kanske fult, och lite av tabu att ständigt prata om et pris mitt i en tävling att tjata om att få vinna och åka och ja... med den biljetten kan man ju faktiskt "längta" efter något som ännu inte hänt...

Hursom helst, nu kom jag av mig. Jag satt här och tänkte och tänkte men kommer inte på något, jag rotar i det förflutna och tänker så det knarrar. Men sen kom ja på det. Jag är inte bra på att komma på fyndiga klatchiga saker helt enkelt. Att packetera - som frank i ett herrans liv (filip och fredriks nya program) tyckte va så viktigt - är ja inget bra på. Och jag som antagligen ska jobba i en presentaffär i sommar, hur ska nu detta gå.

Med närmare eftertanke så, hmm, att sensationalisera saker är jag himla mycket emot. Det blir nog lätt så om man ständigt ska vara intressant och sånt. Ständigt ska skriva me fräcka idéer och ständigt säga saker man aldrig förr tänkt på. Kanske fungerar jag som nån ganska bra, kanske rentutav nödvändig, påminnare om den monotoma vardagliga tristessen som tvingar fram tankar och fantasier, funderingar och filosofier. Den dära vardagliga monotoma tristessen som alla i min ålder, inklusive mig själv, vill undfly med snabbast möjliga hast.

Dagens Låt: Florence Valentin - Jag Glömde Bort Att Va Rebell "Allt Dom Bygger Upp Ska Vi Meja Ner EP"

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas